A tévéember ezúttal a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban szerelt fel ötven LCD-televíziót

2021. augusztus 10. – 10:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Bajcsy Zsilinszky Kórház Krónikus Belgyógyászati, valamint Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályát is felszerelte televíziókkal Ellenbacher Attila tévészerelő, a Ne Dobd Ki Alapítvány kurátora.

A „tévéember” a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a kórház „Gizella” nevű épületében, mindkét osztályon teljesen kiépítették az antennahálózatot, és múlt hétvégén már a televíziókat is beszerelték, mintegy ötven vevőhelyet alakítottak ki. Az épület felújítása tavaly kezdődött el, ehhez csatlakozott a Ne Dobd Ki Alapítvány is.

A bejegyzés szerint a teljes épületet bekábelezték, a felső két szinten minden kórteremben 82 centis LCD-televíziót szereltek fel. „A készülékeken 5 havidíjmentes csatorna közül választhatnak a betegek. Az ezeken az osztályokon fekvő betegek több mint fél évet töltenek itt, így számukra fontos, hogy a tévénézéssel könnyebben teljen az ott eltöltött idő” – írta.

Ellenbacher 2012 óta adományoz televíziókat egészségügyi intézményeknek, 2018 óta pedig már alapítványi formában folytatja jótékonysági misszióját. Az alapítványa munkáját több cég és szervezet is segíti. Ez idáig már több ezer készüléket adományozott kórházaknak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!