Saját lábra állt Orbán Ráhel, megalapította az első cégét

2021. július 28. – 06:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megalapította élete első cégét Orbán Ráhel, Odu Store Kft. néven jegyezték be pár napja a vállalatot – írja az Mfor.hu.

A 3 millió forintos jegyzett tőkével alapított cég fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, az Mfor.hu cikke szerint valószínűleg a ruha-, illetve textilipari tevékenység lehet majd meghatározó. Az Odu Store-t a XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be, ahol a Hegyvidék Bevásárlóközpont is működik. Egyedüli tulajdonosa a miniszterelnök lánya, és ő látja el az ügyvezetői feladatokat is.

Ez utóbbi szerepkör már nem lehet ismeretlen számára, Orbán Ráhel nemrég férje, Tiborcz István érdekeltségében vállalt feladatot, a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője lett. Ez a cég tervezi az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjét.

Orbán Ráhel egykori évfolyamtársa, Bata-Jakab Zsófia vezeti a Magyar Divat & Design Ügynökséget, amely tavaly 2,3 milliárd állami forráshoz jutott. A Párbeszéd pár napja mélyszegénységben élő emberekről mutatott be fotókiállítást a divatügynökség által bérelt, Istenhegyi úti villánál, ahol Kocsis-Cake Olivio, a párt parlamenti képviselője azt ígérte: ha jövőre megnyerik a választást, megszüntetik a közpénzből fenntartott divatügynökséget.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!