Árpa Attila állítólagos dílere a fodrásza volt, akinek ő vitte a fájdalomcsillapítót a fájós hátára

2021. július 28. – 12:29

frissítve

Árpa Attila állítólagos dílere a fodrásza volt, akinek ő vitte a fájdalomcsillapítót a fájós hátára
A széken Árpa Attila, az Argo 2. forgatásán 2013-ban – Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Telefonos vendég volt a Rádió 1 szerdai reggeli műsorában Árpa Attila, aki ellen az ügyészség vádat emelt kokain forgalomba hozatala miatt. A rendőrség még 2019-ben razziázott a lakásán egy pókerparti alatt, ennek az ügye gurult tovább egészen a keddi vádemelésig, amiről itt írtunk korábban.

Árpa a rádióműsorban arról beszélt, hogy semmi újdonságot nem tud ahhoz képest, amit 2019-ben, a razzia után mondott. A műsorvezetőket kérdezte viccesen, hogy ők mit tudnak, mert állítása szerint sem ő, sem az ügyvédje nem kapott semmilyen papírt. Szerinte az ügyvédje sem érti, hogy mi folyik az ügyben.

Hozzánk jöttek (…) drogkereső kutyákkal a lakásomba egy nyári estén, és szétszedtek mindent

– mondta Árpa a márciusi razziáról. Szerinte nincsenek sem tanúvallomások, sem bizonyítékok az ügyben.

Árpa megismételte, hogy korábban fogyasztott kábítószert, és miután lebukott, elterelésre ment, hogy elkerülje a komolyabb büntetést. Amikor Balázsék rákérdeztek a 36 éves szír férfire, akitől a vád szerint közvetítőkön keresztül vásárolta a kábítószert, Árpa azt mondta: a fiatalember a fodrásza volt. Árpa állítása szerint nem tudta, hogy a fodrásza ezzel foglalkozik, „ha egyáltalán ez igaz”. Később elmondta, hogy a férfi már nem a fodrásza.

Árpa szerint a fodrászának, mivel szír állampolgár, nincsen társadalombiztosítása.

„Ennek a fiatalembernek hátfájásai és fogfájásai voltak”, és többször megkérte, hogy vigyen neki egy adott fajta fájdalomcsillapítót.

Árpa szerint a 2019-es razzián csak egy dolgot foglalt le a rendőrség: azt az adott fájdalomcsillapítót. Amit Árpa említett, az egy olyan fájdalom- és gyulladáscsillapításra használt gyógyszer, amit lehet granulátumként vagy gélként is vásárolni. Árpa szerint a razzia után a rendőrök elmentek a szír fodrászához is, akit hagymákkal a hátán találtak meg, mert nem érkezett meg hozzá időben a gyógyszer.

Elmondta, hogy a razzia után elvitték a rendőrségre, ahol különböző teszteket végeztettek el vele, de állítása szerint ennek eredményét nem közölték vele. Amikor az ügyvédi papírokról kérdezték, Árpa elmondta: kapott olyan jegyzőkönyveket, amiken a szavai vannak leírva. Azt is állította, hogy megfigyelték, lehallgatták.

„Ezek a pillanatok, amikor az ember terroristának érzi magát”

– mondta az egykori tévés, aki amúgy ősszel a Dancing With The Stars táncos vetélkedő egyik versenyzője lesz, feltehetőleg egy időben a bírósági ügyével.

Az interjút itt lehet visszahallgatni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!