Kovács Zoltán elárult három kérdést a nemzeti konzultációból, újraindul a migránsozás

2021. június 26. – 13:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Videóval jelentkezett Kovács Zoltán államtitkár a Facebookon, a hamarosan induló nemzeti konzultációból lengetett be néhány konkrétumot.

A poszt – és Kovács – szövege szerint „az új nemzeti konzultáció a járvány utáni életünkről szól. A kérdések többsége a gazdaság megerősítésére, a védekezéshez szükséges intézkedésekre vonatkozik, de nem mehetünk el szó nélkül a migráció kérdése mellett sem”.

Olyannyira nem megy el a kormány a migráció kérdése mellett, hogy az előre elárult három kérdés mindegyike erről szól.

Miután Kovács Zoltán arról beszélt, hogy a migrációs nyomás nagy, és közegészségügyi kockázatokat is rejt, hiszen egészségügyi ellenőrzés nélkül lépnek át határokat a migránsok, és Európába hozhatnak vírusvariánsokat, jönnek a kérdések:

  • Engedni kell-e a Soros-féle szervezetek nyomásának, és meg kell-e változtatni a magyar kormány álláspontját, miszerint nem szabad illegális migránsokat engedni Európába
  • Engedni kell-e a kötelező szétosztásról szóló brüsszeli terveknek
  • Egyáltalán szükség van-e migrációra Európa kapcsán, a kormány javaslata, hogy két évig egyáltalán ne fogadjunk migránsokat

A konzultációról, a választásra való felkészülésről, és a már most beígért osztogatásokról itt írtunk hosszabb, elemző cikket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!