Kövér betartotta ígéretét: virágot küldött Szabó Tímeának, amiért csendben végighallgatta egy kormánypárti képviselőtársát

2021. június 15. – 17:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy arról mi is beszámoltunk, május 25-én Kövér László a parlamentben Szabó Tímea napirend előtti felszólalása után azzal fordult a képviselőhöz, hogy ha a Párbeszéd politikusa egyszer „képes lesz öt percig csendben maradni, és végighallgatni a képviselőtársai válaszát”, kap tőle egy csokor virágot. Szabó egyébként abban a felszólalásában arról beszélt, hogy az egész Fudan egyetemi projekt színtiszta hazaárulás.

Szabó friss posztjában azt írja, Kövér László betartotta ígéretét, és egy csokor virág várta ma, miután tegnap a parlamentben ő csendben végighallgatta Dömötör Csaba válaszát az ő felszólalására.

Szabó azt írja: „Kövér László virágot küldött nekem! Emlékeztek, amikor két hete a házelnök azt mondta, hogy ha csöndben végighallgatom a kormánypárti választ, kapok tőle virágot? Tegnap nagy nehézségek árán, de szó nélkül hagytam azt a sok hazugságot, amit Dömötör Csaba válaszában elmondott, mert kíváncsi voltam, hogy Kövér emlékszik-e az ígéretére. Ma a képen látható csokor fogadott az irodában

A képviselő hozzátette, kicsit szomorú, hogy nem vehette át személyesen, de a házelnök nem volt bent az ülésteremben, amikor reggel a Fudan Egyetem elleni tiltakozásképpen a pulpitusról lelógatta a kínai zászlóval összemontírozott Fidesz-logót. Majd így folytatja:

aztán később meg én nem voltam bent, amikor a Párbeszéd frakciójával bojkottáltuk azoknak az aljas törvényeknek a szavazásait, amelyekkel Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP beleírta magát a történelemkönyvek sötét lapjaira: a 100 milliárdos lopásokat, Magyarország kínai eladósítását, az ellenzéki városok elleni bosszút, a magyar dolgozók rabszolgasorba taszítását és nem utolsósorban a meleg honfitársaink elleni uszítást! Lehet, hogy inkább Kövérnek is bojkottálnia kellett volna ezt a sok hitványságot, és akkor személyesen leróhatta volna ”adósságát„.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!