Vándorkiállításon mutatja be a CÖF a „Gyurcsány-terror” eseményeit

2021. június 1. – 13:35

Másolás

Vágólapra másolva

Országjáró vándorkiállítást rendez a Civil Összefogás Fórum (CÖF), hogy bemutassák a 2006-os „Gyurcsány-terror” eseményeit.

„A 2006. október 23-án vérvörösre festett köztársaságról” szóló vándorkiállítás anyagát a települések közterületein fogják bemutatni, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének 15. évfordulóján, vagyis szeptember 17-én indul útjára – mondta a keddi sajtótájékoztatón ifj. Lomnici Zoltán az MTI tudósítása szerint. Fényképeket, „a rendőrterror során használt” fegyvereket és eszközöket bemutató tárlat mellett fórumokra is sor kerül majd, amelyeken „2006 hősei”, a jogsértések érintettjei számolnak be a történtekről.

Az őszödi beszéd évfordulója mindig kiemelt esemény a Fideszhez közeli médiumok életében, nem szoktak megfeledkezni arról, hogy megemlékezzenek a 2006-os eseményekről, de a mostani, 15. évforduló valahogy mégis más volt, a kormány narratíváját követő újságok szinte egész címlapja e köré a téma köré épült. Nemcsak konkrétan az évforduló napja, hanem már az évforduló előtti napok is Gyurcsány Ferenc jegyében teltek a fideszes médiumokban és a közmédiában, sőt, még egy héttel az évforduló után is kiemelt helyen kezelik a közmédia honlapján.

A fideszes média szőnyegbombázásáról itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!