Veszélyben a Partizán, ha valahogy nem találnak új bérleményt

2021. május 21. – 17:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Baross utcai bérleti szerződésük lejárt, a tulajdonos nem kívánta meghosszabbítani a megállapodást, így júniustól költöznie kell a Partizánnak. A nézői támogatásokból élő, oknyomozó anyagokat és mélyinterjúkat készítő portál azonban mindeddig nem talált új helyet. „Részben anyagi, részben politikai okokból egyetlen tárgyalásunk sem vezetett eredményre” – mondta a Partizánt vezető Gulyás Márton, aki így a nyilvánossághoz fordult segítségért.

A szervezet anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy teljes piaci árat fizessen, de a lehetőségeket tovább szűkíti, hogy volt olyan ingatlantulajdonos, aki „politikai érintettség vagy politikai kitettség” miatt nem vállalta, hogy helyet biztosítson a nem kormánypárti portálnak.

Abban, hogy jelenlegi helyüket el kell hagyniuk, Gulyás nem sejt politikai kényszert. „Más elképzelései voltak a tulajdonosnak a hely további használatáról” – mondta a Telexnek.

Gulyás arra kérte a Partizán közösségét, hogy ha van olyan személy, akinek birtokában van megfelelő ingatlan, az jelezze a pestipartizan@gmail.com-on.

Az ingatlan legfőbb paraméterei:

  • Összesen 700 négyzetméteresnek kell lennie,
  • ebből 300 négyzetméternek egybefüggőnek kell lennie,
  • és a belmagasságnak el kell érnie a négy métert.

„Veszélyben van a Partizán, amennyiben egy hónapon belül nem tudjuk elkezdeni a költözést és az új stúdió kialakítását, akkor nem leszünk képesek biztonsággal elindítani az új évadot” – mondta videójában Gulyás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!