Őrizetbe vették Fekete Dávidot

2021. május 05. – 14:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrség őrizetbe vette a megasztáros Fekete Dávidot – értesült a Reflektoronline. Úgy tudják, az énekest házkutatás után, hétfőn reggel vették őrizetbe. A TV2 tehetségkutatójából ismert énekes az utóbbi időben azzal került a hírekbe, hogy maga ismerte el: több százmilliós tartozásai vannak. Mások mellett a Hit Gyülekezetének is tartozik, egyesek szerint akár százmillió forint kárt is okozhatott hitelezőinek. Fekete Dávidról itt írtunk hosszabban.

A Győri Törvényszék tájékoztatása szerint csütörtökön várható a Győri Járásbíróságon döntés „annak az énekesnek a letartóztatásáról, akit azzal gyanúsítanak, hogy közel százmillió forint összegű kárt okozó csalást követett el”. A fentiek alapján nagy valószínűséggel a megasztáros énekesről lehet szó. Letartóztatásáról a nyomozási bíró dönt majd.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Blikknek a kérdéses ügyben az alábbi választ adta:

„Május 4-én előzetes házkutatás során egy ismert győri autókereskedőt őrizetbe vettek, mely őrizet jelenleg is tart. A rendőrségnek 72 órája van eldönteni, hogy szabadítja, illetve javaslatot tesz az előzetes letartóztatására a bíróságon. Ez az idő még nem járt le, a gyanúsított rendőrségi őrizetben van jelenleg is.”