150 millió forinttal támogatja Havasi Balázs produkcióját a Szerencsejáték Zrt.

2021. április 23. – 09:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kiugróan magas, 150 millió forintos támogatást kapott a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-től Havasi Balázs cége, a Symphonic Concert Management Kft. A szponzorálási szerződést 2020. december 21-én írták alá – írja a K-Monitor. A második legmagasabb összegű támogatást, 25 millió forintot a Média a Családért Alapítvány kapta decemberben a Szerencsejáték Zrt. nonprofit cégétől.

A K-Monitor hozzáteszi, hogy a zongorista produkciója az elmúlt években összesen 450 milliós támogatást kapott a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól. Februárban írtunk arról, hogy a Magyar Nemzeti Bank egyik alapítványa, az MNB egyik alapítványának, a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány (PADME) 50 millió forinttal támogatta a Symphonic Concert Management Kft. két rendezvényét.

Az első „Az Amerikai-Magyar kulturális kapcsolatok erősítése, ösztönzése és fejlesztése, workshop a Frost School Of Musickal közösen”, a második „A magyar amerikai gazdasági kapcsolatok ösztönzése, fejlesztése és a két ország közötti gazdasági aktivitás serkentése” címet viseli.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!