Fürjes határozottan cáfolja, hogy mivel ellentmondott Orbánnak, hátrébb léptették

2021. április 22. – 09:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Az a hír járja, hogy Önt mivel ellent mondott Orbánnak eggyel hátrább léptették. Kérem cáfolja ezt az ordenáré hazugságot, mert a hülyeség gyorsan terjed” – írta egy kommentelő Fürjes Balázs ma reggeli posztja alá a Facebookon. A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárától néhány perccel később meg is érkezett a reakció: „igenis határozottan cáfolom”, majd jött még mellé egy smile is.

Annyi biztos, hogy a napokban Fürjest levették a Diákváros projektről, a helyére pedig Orbán Viktor Palkovics Lászlót nevezte ki kormánybiztosnak. Mindez egyébként 24 órával azután történt, hogy a sajtóban megjelenő hírekre reagálva Fürjes – akkor még a beruházás felelőseként – kiállt és közölte: a Déli Városkapu északi sarkába költözik a Fudan Egyetem, a Diákváros marad.

Az ügyben azóta Palkovics kijelentette, hogy egy nem semmi ajánlattal készül Karácsony Gergelynek a Fudan Egyetem ügyében, mire a főpolgármester azt mondta: ennek az az előfeltétele, hogy a kormány hozza nyilvánosságra, hogy mi van a kínai „ékszerdobozban”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!