Késsel támadtak egy pénzszállítóra az Örs vezér terén

2021. április 14. – 16:06

frissítve

Késsel támadtak egy pénzszállítóra az Örs vezér terén
Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés 2021.04.15. 12:14-kor:

A rendőrség sajtótájékoztatót tartott az ügyben csütörtökön délelőtt. Itt kiderült, hogy mégsem történt rablás, a pénzszállító csak kitalálta a támadást, mert unalmas az élete. Bővebben erről itt.

Korábban írtuk:

Megtámadtak egy pénzszállítót az Örs vezér terénél szerda délután 15 óra körül. A rendőrség közleménye szerint egy férfi megpróbálta elvenni a pénzkazettát a pénzszállító cég munkatársától az Árkád bevásárlóközpont folyosóján, de nem sikerült.

A pénzszállító ellökte magától a késes támadót. A közlemény szerint nem sérült meg, elfutott, és a rábízott pénzt is megmentette.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, a rendőrök nagy erőkkel üldözték.

Helyszíni tudósítónk azt írta, körbevették a rendőrök az Árkádot, kiürítették az üzleteket, és lezárták a bevásárlóközpontot. Az épületben délután öt órakor még rendőröket, katonákat látott, és az összes bejáratnál sűrűn álltak. Az üzletekből kiküldött vásárlókat ellenőrizték, a mélygarázsból érkező autók csomagtartóját átkutatták.

Fél hat előtt nem sokkal aztán feloldották a zárat, és kinyitották az üzleteket is. Vélhetően addigra átkutatták a bevásárlóközpontot. Fél hatkor sorra jöttek ki az épületből a rendőrök.

Fotó: Arnótszky Janka / Telex
Fotó: Arnótszky Janka / Telex

Egy olvasónk délután fél négykor jelezte, hogy 17 szirénázó rendőrautót számolt össze a Kerepesi úton, beszámolója szerint a Hungária körúttól száguldoztak az autók az Örs vezér tere felé.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!