Rendkívül hangulatosra és igényesre sikeredett a velencei szabadstrand kerítése

2021. április 1. – 16:03

frissítve

Rendkívül hangulatosra és igényesre sikeredett a velencei szabadstrand kerítése

Másolás

Vágólapra másolva

Nemrég írtunk arról hosszú cikket, hogy a velencei szabadstrand üzemeltetője a polgármester akaratával ellentétben elkezdte lekeríteni a szabadstrandot, arra hivatkozva, hogy ezzel javítja a szolgáltatás minőségét, mert így legalább nem szemetelik össze éjjel, nem ürítenek oda a kutyák. Az elkerített területre a velencei és kápolnásnyéki lakosok lakcímkártya felmutatásával díjmentesen bemehetnének, a többiek a belépőt lefogyaszthatnák a büfékben.

Most a kormánypárti Fejér Megyei Hírlap online, a Feol csinált videót arról, hogy áll a dolog, és hát, mondjuk úgy, hogy nem a legdrágább és legelegánsabb kerítést választotta a kivitelező, illetve a megrendelő. Persze lehet, hogy ez csak egy ideiglenes verzió, és később jön az igazi kerítés.

Érdemes megfigyelni például a térkőbe csavarozott tartóoszlopot, továbbá a kerítés és a fagyizó fala melletti rést. Úgy látszik, Velencét valami furcsa átok sújtja, ha ötletelésről-kivitelezésről van szó, emlékezetes, hogy a széksort is a tónak háttal tették le.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!