Kétoldali tüdőgyulladáson esett át Dobrev Klára

2021. március 24. – 10:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A koronavírustól lázzal, légszomjjal járó kétoldali tüdőgyulladást kapott Dobrev Klára. Facebook-posztjából kiderül, hogy azóta már jobban van, nem szorult kórházi kezelésre sem. A DK európai parlamenti képviselőjének még március 5-én lett pozitív a koronavírustesztje. Előtte több tucat polgármesterrel, politikussal találkozott, több fotón maszk nélkül volt látható.

Dobrev jelenleg Jakab Péter mögött a második legnépszerűbb jelölt az ellenzéki előválasztáson indulók között, erről itt olvashat részletesebben.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.