Dobrev Klára elkapta a koronavírust

2021. március 5. – 14:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Pozitív lett Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselőjének legutóbbi koronavírustesztje – írja a Facebook-oldalán.

„Most már lázam is lett és fáj a fejem. Maradok itthon kényszerpihenőn, Feri meg akkor marad Marcival Brüsszelben. Mindenkit hívunk telefonon, akivel az elmúlt napokban találkoztam. Reméljük, hogy nem lesz nagy baj. Vigyázzatok magatokra nagyon!” – írta Dobrev.

A Facebook-oldalán részletesen nyomon követhető, hogy a DK-elnök Gyurcsány Ferenc felesége az elmúlt napokban hol járt, és kikkel találkozott:

Március 1-jén, hétfőn Botka László polgármesterrel találkozott Szegeden, majd a Szeged TV-nek is interjút adott.

Kedden több politikussal is találkozott Tatabányán, köztük Szücsné Posztovics Ilona polgármesterrel, Lusztig Péter alpolgármesterrel, Konczer Erikkel, a megyei közgyűlés ellenzéki frakcióvezetőjével, valamint Hoffer Dávid önkormányzati képviselővel. Még aznap tovább utazott Szombathelyre, ahol Nemény Andrással polgármesterrel és Czeglédy Csabával találkozott.

Szerdán Dunaújvárosban járt, és találkozott Pintér Tamás polgármesterrel, valamint a DK helyi szervezetének tagjaival. Innen Salgótarjánba utazott, ahol Fekete Zsolt polgármester fogadta. „Salgótarjából egyenesen az ATV stúdiójába mentem” – írta aznap a Facebookján.

Csütörtökön Újpesten beszélt Déri Tibor polgármesterrel, Bedő Kata és Trippon Norbert DK-s alpolgármesterekkel, valamint Varju Lászlóval is. Aznap délután a DK XV. kerületi politikusokkal, Cserdiné Németh Angéla polgármesterrel, Barkóczi Balázzsal és Hajdu Lászlóval találkozott.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!