Dobrev Klára elkapta a koronavírust

2021. március 05. – 14:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Pozitív lett Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselőjének legutóbbi koronavírustesztje – írja a Facebook-oldalán.

„Most már lázam is lett és fáj a fejem. Maradok itthon kényszerpihenőn, Feri meg akkor marad Marcival Brüsszelben. Mindenkit hívunk telefonon, akivel az elmúlt napokban találkoztam. Reméljük, hogy nem lesz nagy baj. Vigyázzatok magatokra nagyon!” – írta Dobrev.

A Facebook-oldalán részletesen nyomon követhető, hogy a DK-elnök Gyurcsány Ferenc felesége az elmúlt napokban hol járt, és kikkel találkozott:

Március 1-jén, hétfőn Botka László polgármesterrel találkozott Szegeden, majd a Szeged TV-nek is interjút adott.

Kedden több politikussal is találkozott Tatabányán, köztük Szücsné Posztovics Ilona polgármesterrel, Lusztig Péter alpolgármesterrel, Konczer Erikkel, a megyei közgyűlés ellenzéki frakcióvezetőjével, valamint Hoffer Dávid önkormányzati képviselővel. Még aznap tovább utazott Szombathelyre, ahol Nemény Andrással polgármesterrel és Czeglédy Csabával találkozott.

SzerdánDunaújvárosban járt, és találkozott Pintér Tamás polgármesterrel, valamint a DK helyi szervezetének tagjaival. Innen Salgótarjánba utazott, ahol Fekete Zsolt polgármester fogadta. „Salgótarjából egyenesen az ATV stúdiójába mentem” – írta aznap a Facebookján.

Csütörtökön Újpesten beszélt Déri Tibor polgármesterrel, Bedő Kata és Trippon Norbert DK-s alpolgármesterekkel, valamint Varju Lászlóval is. Aznap délután a DK XV. kerületi politikusokkal, Cserdiné Németh Angéla polgármesterrel, Barkóczi Balázzsal és Hajdu Lászlóval találkozott.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.