Klausmann Viktor: A tárgyiasított kurvát nem sajnálom

2021. március 17. – 19:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A tárgyiasított kurvát nem sajnálom. Ő ezt az utat választotta

– ezt írta Facebookon a kompolti polgármesterről szóló egyik cikk alá Klausmann Viktor, aki leginkább arról ismert, hogy a '90-es években népszerű Szerencsekerék vetélkedő házigazdája volt, valamint, hogy a 2019-es önkormányzati választáson a Városom, szeretlek Egyesület–Fidesz–KDNP jelöltjeként indult Gyöngyös polgármesteri posztjáért, de nem kapott elegendő szavazatot, hogy mandátumhoz jusson.

Kedden a Telex is írt arról, hogy Kompolt polgármestere azzal magyarázza gazdagodását, hogy többször is nyert a lottón. A Heves megyei község polgármesterét, Balázs Zoltánt többen bírálják feltűnően jó anyagi helyzete miatt, de ő azt mondja, ezt csak a szerencséjének köszönheti. „A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem” – mondta.

De a sajtóban többször felbukkant egy fotó is, amely a polgármester születésnapi buliján készülhetett, és az látható rajta, hogy a településvezető éppen egy össze-tejszínhabozott testű meztelen nőn feltálalt tortát vág fel. A fotó alapján az ominózus jelenetnél több férfi és jó pár nő mellett egy kislány is jelen volt.

A fotót sokan megosztották Facebookon, köztük a Diétás Magyar Múzsa nevű oldal is, a Magyar Jelen nevű portál cikkével együtt. A poszt szövegében felháborodnak azon, hogy egy ilyen helyzetben hogyan lehet jelen egy nyolc év körüli kislány, és azt is hangsúlyozzák, hogy a meztelenül, tortával a testén fekvő fiatal nő szexuálisan megalázó helyzetben volt.

Ez alá a poszt alá kommentelt Klausmann Viktor, aki azt írta: „Kiváló írás!! A »szexuális megalázás«️ legalább is a fekvő hölgy esetében nem helyén való. Ez a munkája, ebből él, a »legősibb foglalkozás«️ professzionális űzője. Kurva. Nem kell ezt túlspilázni.”

Ekkor egy kommentelő próbálta felhívni Klausmann figyelmét arra, hogy tárgyiasítanak, tárgyként kezelnek egy nőt. Erre Klausmann azt válaszolta,

„ez a divatos szöveg mostanság. Tök mindegy, hogy népnemzeti, vagy proli, jó érzésű, intelligens ember ilyet nem csinál. Én inkább a 8 év körüli kislányt sajnálom nagyon. A felnőtteket egyáltalán nem. A tárgyiasított kurvát sem. Ő ezt az utat választotta. Nem akart egy multi üzemben napi 8 órában, óránként 5 perc bagószünettel, három műszakban nettó 200 ezerért kínlódni. Ennek a felét most, itt megkereste. Abban csak reménykedhetünk, hogy a torta alatt egy jó kemény fém tálca volt...”

A Heves megyei Kompoltról a Telex hamarosan helyszíni riporttal jelentkezik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!