Kompolt polgármestere azzal magyarázza gazdagodását, hogy többször is nyert a lottón

2021. március 16. – 06:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Heves megyei Kompolt község polgármesterét többen bírálják feltűnően jó anyagi helyzete miatt. Balázs Zoltán a Blikknek azt mondta: az utóbbi időben szerencséje volt, és többször is nyert a lottón.

A 2200 lakosú faluban az utóbbi időben egy fociöltöző felújítása keltett feszültséget. A Magyar Labdarúgó Szövetség által támogatott kompolti öltözőfelújításra 38 millió forint jutott, ebből 10 százalékos önrészt az önkormányzat fedezett. A helyiek közül azonban sokan nem értik, mi került 38 millió forintba a felújításon, mert ez szerintük nem látszik rajta. A Blikk információ szerint az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága.

Sokan elismerik, hogy Balázs László vezetése alatt a falu sokat fejlődött, de nem értik, hogy tud drága autókkal járni a polgármester, akinek az életvitelét is kirívónak találják. Újra és újra felbukkan például egy fotó, amelyen a polgármesternek a születésnapján egy meztelen nőn tálalták fel a tortáját.

Balázs a Blikknek azt mondta: soha egyetlen fillért nem vett ki a közösből, a támadások mögött pedig egy minden fejlesztést támadó szűk kör áll. A polgármester azt mondta, 400 ezer forintot keres havonta, a régi Volkswagenjét ugyan egy menő BMW-re cserélte, de eladott egy családi házat is, valamint mostanában a szerencse is mellé állt.

„A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem.”

A meztelen nős születésnapról a polgármester azt mondta: a szűk baráti köre lepte meg vele, és bár lehet vitatni, ez jó ötlet volt-e, de vállalja, mert nagy rajongója a női nemnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!