Miután a főváros lefújta a programjait, Szentkirályi Alexandra a Várkert Bazárba hívta Instagram-követőit

2021. március 12. – 20:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Miközben a fővárosi önkormányzat az operatív törzs kérésére lefújta a hétvégére tervezett programjait, Szentkirályi Alexandra pár órával a bejelentés után egy plakátkiállítást ajánlott követői figyelmébe Instagram-oldalán.

„Ha hiányzik a kiállítások hangulata, érdemes ellátogatni a Várkert Bazár panorámateraszára, ahol Faragó Géza plakáttervező munkái idézik meg a XX. század első harmadának hangulatát”

– írja a kormányszóvivő péntek délutáni Insta-posztjában. Hasonló program szerepelt a főváros tervei között is: ők a Clark Ádám térre és a Széchenyi térre hirdettek plakátkiállítást a Lánchíd történetéről. A csütörtökön meghirdetett programot viszont péntek délután az operatív törzs kérésének megfelelően lefújták, erről itt írtunk korábban Karácsony Gergely főpolgármester bejelentése alapján.

Ennek ellenére Szentkirályi Alexandra alig pár órával a bejelentés után ajánlott közel 17 ezer követőjének egy „szuper hétvégi programot”, ami „mindenképp megér egy sétát”.

„Azért ez csodálatos” – reagált a kormányszóvivő posztjára Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, aki hozzátette: „Szívesen segítünk nemcsak az oltás megszervezésében, hanem a kormányon belüli információáramlásban is.”

Megkerestük Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt, hogy nem kockázatos-e járványügyi szempontból ellátogatni a plakátkiállításra a Várkert Bazárba – amint válaszol, frissítjük a cikkünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!