Vitray nem gondolkozik azon autóbalesete után, hogy nem vezet többé

2021. február 20. – 09:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: cikkünk egy korábbi verziójában úgy szerepelt, mintha az ütközéstől az autó, nem pedig annak kiszakadt kereke repült volna át a szervizúton.

Nem gondolkozik azon, hogy nem vezet többé, mondta a Borsnak Vitray Tamás, akinek a keddi volt az eddigi legsúlyosabb közúti balesete.

Mint írtuk, a 88 éves újságíró, egykori tévés kedden késő délelőtt okozott balesetet Budapesten az Andrássy úton. Vitray a Volvójával a Szív utcából kanyarodott szabálytalanul az Andrássy útra, a belső sávban pedig összeütközött egy lendületből érkező Audival. Az ütközés hatására a másik autó egy kandelábernek vágódott, míg Vitray autójának egyik kiszakadó kereke átrepült a szervizúton.

A kiérkező mentők mindkét autó vezetőjét megfigyelésre kórházba vitték, később Vitray elmondta, hogy sem ő, sem pedig a másik autóban ülő nő nem sérült meg. A rendőrség a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Vitray a Borsnak azt mondta, hogy az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésénél még régi szabály élt a fejében, hogy elsőbbséget kell adnia, és kanyarodhat, de ez megváltozott. „Hibáztam, nincs mit szépíteni ezen, és ezt rögtön be is láttam, elnézést kértem” – mondta.

Azt mondta, nem volt idő sokkot kapnia, annyira gyorsan történt minden. Kiszállt, és a másik autóhoz sietve azzal foglalkozott, mi van a sofőrrel.

Casco nem volt az autóján, ami totálkáros lett, és biztosítás nélkül, önerőből kellene megjavíttatnia. Azt mondta, nem tudja még a pontos összeget, de lehet, jobban jár, ha új autón gondolkozik.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!