Ismét üres maradt Orbán Viktor zsebe

2021. február 1. – 00:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Továbbra sincs pénze Orbán Viktornak, de a lakáshiteléből 1,2 millió forintot törlesztett tavaly. Ez derült ki a miniszterelnök legfrissebb vagyonnyilatkozatából, amelyet éjfél után nem sokkal tettek közzé a parlament oldalán.

Tavaly fordult elő először olyan, hogy egy forintot se írt be a miniszterelnök a vagyonnyilatkozatába – itt a mindenkori képviselői alapdíj hathavi összegét meghaladó megtakarításokat kell feltüntetni. Pedig 2018-at még 1,39 millió forinttal zárta Orbán, 2017 végén pedig 993 ezer forint volt a bankszámláján.

A felcsúti háza és XII. kerületi lakása változatlanul megvan, ez utóbbinak csak felerészben ő a tulajdonosa. Szép lassan kifizetik feleségével a 2002-ben felvett 20 millió forintos jelzáloghitelt. Tavaly januárban még 2,19 millió forintos tartozásról írt, mostanra már csak 882 ezer forint maradt.

Autója, hajója, repülője továbbra sincs a miniszterelnöknek, mint ahogy egyetlen céghez sincs köze. A miniszterelnöki és képviselői díján kívül más juttatást vagy ajándékot idén se tüntetett fel vagyonnyilatkozatában, az ugyanakkor kiderült belőle, hogy

Róza lánya tavaly elköltözött a szülői házból, már csak Flóra lánya lakik vele és feleségével egy háztartásban.

Pár órája jött ki Áder János vagyonnyilatkozata, itt írtunk róla.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!