Visszakerülnek Kepes András könyvei a Libribe

Másolás

Vágólapra másolva

A héten egyik napról a másikra tűntek el Kepes András könyvei a boltokból, az ügyről mi is beszámoltunk. Közben az is kiderült, hogy Kepes egy új kiadónál folytatja majd.

Vasárnap újabb fordulat következett, az író ugyanis azt írta az Indexnek eljuttatott levelében, hogy rendezték a konfliktust a Librivel, és a kiadótól ígéretet is kapott, hogy a könyvei hamarosan ismét ott lesznek a boltokban.

„Úgy tűnik, sikerül rendezni a konfliktusokat a LIBRI-BOOKLINE-nal. Vasárnap délelőtti sétára invitáltak. A kulturált, mondhatnám kellemes beszélgetés során ígéretet kaptam, hogy a jövő héten a könyveim ismét ott lesznek a boltokban. Örülök, hogy a kiadó-terjesztő óriás a probléma megoldására koncentrálva állt hozzá az ügyhöz. Lám, milyen hasznos egy vasárnap délelőtti egészségügyi séta”

– idézik.

Kepes nem kívánta kommentálni az elmúlt napok történéseit, azt mondta, hogy a lényeg, hogy eddig nem voltak ott a könyvei a boltokban, mostantól pedig újra ott lesznek, és mindenki vigyázni fog arra, hogy ez így is maradjon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!