Kedden még Horvátországban járt, vasárnap már maszk nélkül adott interjút Kásler Miklós

2021. január 24. – 16:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A hét elején még Horvátországból jelentkezett be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, amikor arról beszélt, hogy újra össze kellene rakni Mátyás király maradványait – vasárnap viszont már a minisztérium dolgozószobájában fogadta egy interjúra Gazsó L. Ferencet, írja a 24.hu.

Az interjún viszont sem Gazsón, sem Kásleren nem volt maszk, holott mindketten 65 év felett a koronavírus-járvány rizikócsoportjába tartoznak – Gazsó L. Ferenc 67 éves, Kásler Miklós pedig 70.

A videóban a miniszter beszélt horvátországi villámlátogatásáról és Hunyadi Mátyás csontvázának összeállításáról is, arról viszont nem, hogyan mentesült a külföldi utazás után mindenki számára kötelező karantén alól.

Persze elképzelhető, hogy a minisztert az elmúlt napokban kétszer is negatív eredménnyel letesztelték a koronavírusra, de ez az interjúból nem derül ki:

Ehelyett Kásler bővebben beszélt a Hunyadi család csontjairól, a magyar hagyományok ápolásáról, és a különböző kulturális fejlesztésekről. Bár a kormányban az emberi erőforrások minisztereként Kásler az egészségügyért is felel, utóbbi témakörre a koronavírus-járvány közepén nem tért ki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!