Blikk: Drogozott, és egy szektába is beállt a rendőrt megkéselő délegyházi férfi

2020. december 29. – 07:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rendszeresen drogozott, és egy szektába is beállt az a délegyházi férfi, akit december 24-én azután lőtt le egy rendőrnő Újpesten, hogy a férfi megkéselte a járőrtársát – írja a Blikk.

A lap úgy tudja: a 35 éves M. Péter viselkedése kiszámíthatatlan volt, ezért lakóhelyén is tartottak tőle. A férfi Délegyháza egyik pici, rendezett utcájában élt egy ideig az élettársával és a kisfiával.

Mivel rendszeresen drogozott, egy idő után a párja kiadta az útját, írja a Blikk. A férfi már 3 évvel ezelőtt visszaköltözött édesanyja újpesti otthonába, de a gyermekét viszonylag rendszeresen látogatta. A gyermek anyja azt mondta róla Blikknek: nem volt rossz ember.

A Blikk úgy értesült, hogy a férfi egy szektába is beállt, ahova a gyereket is el akarta vinni, hogy „megmentse a Covidtól”, de a gyermek anyja ezt nem engedte.

Ha a Telex legfrissebb híreit akarja látni, kattintson ide!

A férfi december 24-én eltévedhetett, elképzelhető, hogy nem talált haza, vagy tévesen azt hitte, saját ajtajukon dörömböl, miközben egy idegen család életébe próbált betörni Újpesten.

Kihívták a rendőröket. Amint a járőrpáros felért hozzá a hatodikra, a férfi egy 25 centis bajonettel azonnal rátámadt az egyik rendőrre. Többször megszúrta. A másik járőr ekkor pisztolyával kétszer rálőtt a férfire. A férfi ezután a késsel a kezében, két golyóval a testében is követte a rendőrnőt a hetedikre, ahol végül halálos lövést kapott, írja a Blikk.

A megsebesített rendőr, L. Péter életveszélyesen megsérült, de már kiengedték az intenzívről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!