Orbán: Az ellenzék le van darálva, és be van töltve a Soros-kolbászba

2020. december 14. – 16:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A migráció kérdését a Fidesz évek óta kampánytémává silányították, pedig ez egy sorskérdés Európának. Nem kampányolni kéne, hanem végre cselekedni kellene – mondta Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője, aki a Rogán Antal nevével fémjelzett letelepedési kötvények ügyét emlegette fel. A politikus arra is emlékeztetett, hogy Erdogan török elnök arra biztatta az EU-ban élő törököket, hogy ne integrálódjanak; ennek fényében mennyire hiteles a kormány a migrációval kapcsolatos álláspontja – mondta Keresztes.

Magyarországon senki sem tud pénzért letelepedési jogot senki sem tud vásárolni. Tartózkodni lehet, letelepedni nem lehet. Orbán szerint Magyarországnak meg kellene köszönnie a török elnöknek, hogy magánál tartja azokat a migránsokat, akikről időnként azt állítja, hogy „ráengedi” Európára. Orbán egy későbbi válaszában arról is beszélt, hogy az ellenzék LMP-vel, Jobbikkal, Párbeszéddel le van darálva, és be van töltve a Gyurcsány Ferenc-féle Soros-kolbászba.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!