A többi Szájer Józsefnek sem könnyű

2020. december 3. – 17:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem hinnénk, hogy nem olvasta még, de ha mégis, röviden az előzmény: belga lapértesülések alapján derült ki kedden, hogy a Fidesz legtapasztaltabb európai parlamenti képviselője, Szájer József azért mondott le váratlanul vasárnap EP-mandátumáról, mert péntek este rendőrségi rajtaütés során megállították, miután az ablakon kimászva menekült egy, a karanténszabályokat megszegve, többségében férfiak részvételével rendezett 25 fős brüsszeli orgiáról. Szájer táskájában ecstasytablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte.

Sokan ragadnak billentyűzetet egy ilyen sztori után, és úgy tűnik, vannak, akik magának Szájer Józsefnek szerettek volna írni közvetlenül. Ám ez a sok ember a Facebookon keresve nem a fideszes politikust találja meg feltétlenül.

„Meg kérek mindenkit hogy ne üzenjenek főleg mocskos dolgokat mert nem én vagyok az a bizonyos Szájer József köszönöm”

írta ki egy szombathelyi férfi, akit szerencsétlenségére éppen úgy hívnak, mint a volt fideszes EP-képviselőt, írja a 168 Óra.

A férfi az üzenetet angolul is kiírta, minden bizonnyal azért, mert nem csak Magyarországról kapott üzeneteket, teszi hozzá a lap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!