Stummer: Legalább ön legyen erős, ha már a forint gyenge

2020. november 16. – 16:16

Másolás

Vágólapra másolva

A jobbikos Stummer János azt kérdezte Orbán Viktortól, ki lesz majd a felelős azért, hogy a kormánypártok a járvány azt tartották a legfontosabbnak, hogy a cserekapus kapjon kompenzációt ahelyett, aki most veszítette el a munkáját?

„Vagyunk páran az országban, aki azt gondolja,a felelősséget magának kell vállalnia. Ennek az országnak erős és bátor vezetőre van szüksége, nem pedig egy gyenge emberre, aki elbújik a felelősség elől. Legyen legalább ön erős, ha már a forint gyenge” – mondta Stummer.

Orbán szerint most a védekezésre van szükség, nem olyan hazugságokra, mint amiket Stummer mondott: 72 százalékra emelték fel az ápolónők bérét, az orvosok pedig 100 százalékos emelést fognak kapni.

Stummer erre visszacsatolt arra az Orbán-interjúra, amikor a miniszterelnök arról beszélt, mindenkit meg fognak menteni, aki elkapja a koronavírust, közben pedig naponta több tucatnyian halnak meg. Orbán szerint ő azt továbbra is tartja, hogy „mindenkit meg fogunk gyógyítani, aki menthető. A menthetetlen betegek gyógyítására vállalkozni nem lehet”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!