Zenésztársa halála miatt elhalasztja a turnéját Zayn Malik

2024. október 19. – 20:39

Másolás

Vágólapra másolva

Elhalasztja turnéjának hátralévő részét Zayn Malik egykori zenésztársa, Liam Payne halála miatt. A Sky írja, hogy a Stairway to the Sky nevű turnéjának amerikai állomásait más időpontokban tartják meg, mert az énekest megviselte Payne halála, akivel évekig közösen alkották a One Direction fiúcsapatot.

Malik jövő hét szerdán kezdte volna meg az amerikai turnéját San Franciscóban. A koncerteket januárban tartják meg, a pontos dátumokkal később jelentkezik. Azt egyelőre nem tudni, mi lesz a már meghirdetett novemberi brit dátumokkal.

Az elmúlt években zeneileg kevésbé aktív Liam Payne mindössze 31 évesen halt meg Argentinában, miután egy Buenos Aires-i szállodában furcsán és agresszíven viselkedett, majd levetette magát a harmadik emeleti szobájának erkélyéről, és belehalt a sérüléseibe. A szállodát azóta meglátogatta Payne édesapja is, és a One Direction közösen reagált egykori társuk halálára. A haláleset hátteréről még mindig keveset tudni, de az kiderült, hogy nem sokkal korábban bontott szerződést az énekessel a kiadója.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!