Kiadója napokkal halála előtt rúghatta ki Liam Payne-t

2024. október 18. – 17:08

Másolás

Vágólapra másolva

A Daily Mail szerint a Universal Music Group pár nappal halála előtt bontotta fel szerződését Liam Payne-el. Az énekes 2016 óta, karrierje kezdetétől a Universalhoz tartozó Capitol Recordsnál volt, nemrég azonban egy belső átszervezést követően közvetlenül az Universal alá került. A Daily Mail arról is ír, hogy nemrég Payne PR-ügynöke is felmondott az énekesnek, így nyilvános képviselet nélkül maradt. Ennek oka az lehetett, hogy az énekes ex-menyasszonya, Maya Henry jogi lépéseket tett Payne-el szemben, amiért az telefonon és emailben is zaklatta őt. A tragikus sorsú énekesről itt írtunk bővebben.

Payne helyi idő szerint szerda délután vesztette életét, miután kizuhant egy hotel erkélyéről Buenos Airesben. Nem sokkal halál előtt még jókedvűen posztolt a közösségi médiára, de később az is kiderült, hogy részegen, bekábítószerezve tört-zúzott a szobájában halála előtt. A hotel személyzete hívta ki rá a rendőröket, Payne pedig az után zuhant ki az erkélyről, hogy a hatóságok a helyszínre érkeztek.

A One Direction Instagram-posztban búcsúzott korábbi tagjától, ahogy Harry Styles, az együtt másik énekese is. Ma szintén Instagram posztban búcsúzott egykori zenésztársától Niall Horan is, akinek koncertjére Payne egyébként az argentin fővárosba látogatott. Horan azt írja, „a legvadabb álmainkat élhettük meg együtt, minden közös pillanatot örökre becsben fogok tartani. Az a kötelék és barátság, ami köztünk volt, nem gyakran fordul elő az életben.”

Horan azt is hozzáteszi, „nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam őt. Nem tudtam, hogy miután aznap este elköszöntem tőle és megöleltem, örökre búcsút veszek tőle.”

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!