Harry Styles is elbúcsúzott Liam Payne-től: Mindig hiányozni fogsz, kedves barátom

2024. október 18. – 10:45

Másolás

Vágólapra másolva

„Melegszívű, támogató és hihetetlenül szeretetteljes volt. Az együtt töltött évek örökre életem legbecsesebb évei között maradnak. Mindig hiányozni fogsz, kedves barátom.”

Ezekkel a szavakkal búcsúzott Harry Styles, a One Direction egykori tagja Liam Payne-től, aki szerdán este, egyelőre tisztázatlan körülmények között halt meg, miután kizuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről.

Styles bejegyzésében azt írja, teljesen lesújtotta Liam Payne halála. „A legnagyobb öröme az volt, hogy boldoggá tett másokat, és megtiszteltetés volt mellette lenni, ahogy ezt tette.” Az énekes hozzáteszi, megszakad a szíve, ha Payne családjára gondol, és „mindazokért szerte a világon, akik ismerték és szerették őt, ahogy én is.”

Styles reakciója előtt a One Direction egykori tagjai csütörtök este egy közös Instagram-posztban reagáltak Liam Payne szerdai halálára. A posztban azt írták, hogy sokkolta őket Liam halála, és idővel, amikor mindegyikük képes lesz rá, többet is fognak mondani. A One Direction Instagram-oldala ezelőtt egyébként 2020 júniusában volt utoljára aktív. Időközben a csapat egykori másik két tagja, Louis Tomlinson és Zayn Malik saját Instagram-oldalán is elbúcsúzott az énekestől.

Liam Payne helyi idő szerint szerda délután zuhant ki a harmadik emeleti erkélyről egy Buenos Aires-i szálloda földszinti előterébe, ahova eredetileg Niall Horan, a One Direction másik egykori tagjának koncertje miatt érkezett. A halála pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok, órákkal a tragikus eset előtt Payne még jókedvűen posztolt a közösségi médiára, ahol arról beszélt, hogy délután lovaspólózni megy majd. Az énekes-dalszerző 31 éves volt.

2021-ben saját maga vallotta be, hogy karrierje során alkoholproblémákkal és gyógyszerfüggőséggel küzdött, egy alkalommal pedig annyira rossz állapotban volt egy turnéjukon, hogy öngyilkos gondolatai is voltak. A TMZ azt is megemlíti, hogy nemrég kiderült, Payne korábban arra kérte volt menyasszonyát, hogy vetesse el a gyereküket, különben elhagyja őt, mire a nő ügyvédekhez fordult, hogy távoltartási végzést kérjenek Payne-nel szemben. Liam Payne életéről és karrierjéről ebben a cikkünkben írtunk hosszabban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!