A One Direction hivatalosan reagált Liam Payne halálára

2024. október 17. – 23:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök este egy Instagram-posztban búcsúztak a One Direction tagjai Liam Payne-től, aki helyi idő szerint szerda este lezuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről, és életét vesztette.

A posztban azt írják, hogy sokkolta őket Liam halála, és idővel, amikor mindegyikük képes lesz rá, többet is fognak mondani.

„Most egy kis idő kell, hogy gyászoljunk, és feldolgozzuk a testvérünk halálát, akit szerettünk” – írják, hozzátéve, hogy a közös emlékeiket örökké őrizni fogják.

A posztban azt írják, hogy a szörnyen hiányozni fog nekik Liam, és szeretik őt.

A One Direction Instagram-oldala legutóbb 2020 júniusában volt aktív.

Liam Payne 31 éves volt. Helyi idő szerint szerda délután zuhant ki a harmadik emeleti erkélyről a hotel földszinti előterébe, ahova eredetileg Niall Horan, a One Direction másik egykori tagjának Buenos Aires-i koncertje miatt érkezett. A halála pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok, órákkal a tragikus eset előtt Payne még jókedvűen posztolt a közösségi médiára, ahol arról beszélt, hogy délután lovaspólózni megy majd.

2021-ben saját maga vallotta be, hogy karrierje során alkoholproblémákkal és gyógyszerfüggőséggel küzdött, egy alkalommal pedig annyira rossz állapotban volt egy turnéjukon, hogy öngyilkos gondolatai is voltak. A TMZ azt is megemlíti, hogy nemrég kiderült, Payne korábban arra kérte volt menyasszonyát, hogy vetesse el a gyereküket, különben elhagyja őt, mire a nő ügyvédekhez fordult, hogy távoltartási végzést kérjenek Payne-nel szemben.

Payne életéről és karrierjéről itt írtunk hosszabban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!