Nem sokkal a halála előtt még jókedvű volt és pólózni akart a One Direction egykori énekese

2024. október 17. – 07:37

Másolás

Vágólapra másolva

Egyelőre tisztázatlan körülmények között, a hotelszobájának erkélyéről lezuhanva vesztette életét Argentínában Liam Payne, a One Direction egykori énekese. A 31 éves brit popsztár halála megdöbbentette a közvéleményt, és rengeteg híresség fejezte ki részvétét azóta. Közben felkerült a netre Payne utolsó koncertjének a felvétele is.

A nemrég Kanye Westtel együtt dolgozó Ty Dolla Sign azt írta egy Instagram-sztoriban, hogy két napja még beszélt az énekessel, és megviseli a tragédia. Szintén megdöbbenését fejezte ki a tragédiával kapcsolatban az énekes több ismert barátja, mint Paris Hilton, Charlie Puth, Shawn Mendes, Flava Flav és Juicy J is.

A One Direction egy másik korábbi énekesének, Harry Stylesnak az édesanyja pedig egy fotót posztolt, ami alá csak annyit írt, hogy „még gyerek volt”.

Közben több felvétel is felkerült a netre, amelyen az látható, ahogy az énekes táncol és énekel egykori zenésztársa, Niall Horan argentínai koncertjén a lelátón a közönség között.

A Sky közzétette a sztár utolsó közösségi médiás videóját is, amelyben Argentínából jelentkezik be egy nővel étkezés közben, és jókedvűen arról beszél, hogy délután valószínűleg pólózni megy majd.

Payne egyébként jó ideje nem volt aktív zeneileg, az utolsó önálló koncertjét egy privát rendezvényen adta még 2022-ben Londonban. Itt a saját dalai mellett elénekelte Justin Biebertől a Love Yourself című dalt is. Az énekes azóta nem lépett fel máshol.

A One Direction egykori tagjai egyelőre nem reagáltak az énekes halálára.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!