Meghalt Liam Payne, a One Direction zenekar korábbi tagja

2024. október 17. – 00:25

Meghalt Liam Payne, a One Direction zenekar korábbi tagja
Fotó: Fotó: Luciano Gonzalez / 2024 Anadolu

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt Liam Payne, a One Direction nevű fiúcsapat egykori tagja, miután lezuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről – írja a CNN. A 31 éves zenészt leginkább a One Direction fiúcsapat tagjaként lehetett ismerni. A halála pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok.

A tragédiáról a TMZ számolt be először, akikhez eljutott egy fotó a szálloda előtt fekvő énekes holttestéről. A bulvárlap szerint Payne és barátnője szeptember 30-án érkeztek Argentinába, de a nő október 14-én elutazott, az énekes viszont még maradt az országban, és becsekkolt a CasaSur Palermo Hotelbe.

A TMZ-nek szemtanúk elmondták, hogy a férfi halála előtt nem sokkal rendőrt hívtak a hotelbe egy agresszíven viselkedő férfi miatt. Nem sokkal ezután zuhant le a harmadik emeleti hotelszobája erkélyéről az énekes nagyjából 17 óra után. A férfi a hotel földszinti előterébe zuhant, ahol székek és asztalok is vannak.

Fotó: Christopher Polk / 2015 Getty Images
Fotó: Christopher Polk / 2015 Getty Images

Helyszíni források szerint Payne problémásan viselkedett ezt megelőzőleg, összetörte a laptopját, és a személyzetnek kellett visszakísérni a szobájába.

Payne egyébként Niall Horan, a One Direction másik egykori tagjának az argentínai koncertjére érkezett eredetileg.

Az énekes 16 évesen csatlakozott a brit One Directionhöz, amellyel a nagy áttörést a 2010-es X-Factor hozta meg nekik. A zenekar 2015-ös feloszlásáig a csapat tagja volt, és ő volt az egyik fő dalszerző is.

2021-ben saját maga vallotta be, hogy karrierje során alkoholproblémákkal és gyógyszerfüggőséggel küzdött, egy alkalommal pedig annyira rossz állapotban volt egy turnéjukon, hogy öngyilkos gondolatai is voltak. A TMZ azt is megemlíti, hogy nemrég kiderült, Payne korábban arra kérte volt menyasszonyát, hogy vetesse el a gyereküket, különben elhagyja őt, mire a nő ügyvédekhez fordult, hogy távoltartási végzést kérjenek Payne-nel szemben.

A People is arról ír, hogy egy forrásuk szerint Payne iszonyatosan le volt terhelve a volt menyasszonyával kapcsolatos jogi procedúra miatt, akivel 2022-ben jegyezték el egymást, majd később azt felbontották. Maya Henry egy TikTok-videóban beszélt nemrég arról, hogy a férfi különböző telefonszámokról és emailen zaklatja őt, illetve az édesanyját, bár Payne-t nem nevezte meg konkrétan. Azt is állítja, hogy az énekes fegyverként fordította ellene az érte a végletekig kiálló One Direction-rajongókat.

Payne-nek egyébként már volt egy hét éves fia a Girls Aloud lánycsapat énekesétől, Cheryltől.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!