Egy rendőrségi telefonhívás szerint Liam Payne ittasan tört-zúzott hotelszobájában a halála előtt

2024. október 17. – 13:49

Másolás

Vágólapra másolva

A BBC megszerzett egy rendőrségi telefonbeszélgetést a hotel személyzetével, amelynek erkélyéről tegnap lezuhant, majd a zuhanás következtében meghalt a One Direction korábbi énekese, Liam Payne.

A hívást a hotel fő recepciósa kezdeményezte, aki arról számolt be a Buenos Aires-i rendőröknek, hogy a hotelben tartózkodó egyik vendég alkohol és kábítószer hatása alatt állva rombol a szobájában. A recepciós azt is hozzátette, a férfi életét is féltik, ugyanis a szobának van egy erkélye is. „Sürgősen küldjenek valakit, nem tudom, hogy a vendég élete veszélyben lehet-e. Egy erkélyes szobában lakik, és attól tartunk, hogy...” – kérlelte a recepciós a rendőrség diszpécserét. Az énekes a hatóságok kiérkezése után zuhant le az erkélyről.

Payne helyi idő szerint tegnap délután zuhant ki a harmadik emeleti erkélyről a hotel földszinti előterébe, ahova eredetileg Niall Horan, a One Direction másik egykori tagjának Buenos Aires-i koncertje miatt érkezett. A halála pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok, órákkal a tragikus eset előtt Payne még jókedvűen posztolt a közösségi médiára, ahol arról beszélt, hogy délután lovaspólózni megy majd.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!