Liam Payne édesapja is ellátogatott a Buenos Aires-i szállodához, ahol a fia meghalt

2024. október 19. – 13:55

Liam Payne édesapja is ellátogatott a Buenos Aires-i szállodához, ahol a fia meghalt
Liam Payne édesapja, Geoff Payne a virrasztó tömegben Buenos Aires-ben 2024. október 18-án – Fotó: LUCIANO GONZALEZ / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Liam Payne édesapja, Geoff Payne pénteken ellátogatott ahhoz a Buenos Aires-i szállodához, ahol a 31 éves fia, a One Direction egykori tagja szerdán életét vesztett, írja a BBC. Payne egy harmadik emeleti erkélyről zuhant le, a halála körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Geoff Payne a szállodánál találkozott a rajongókkal, mondott néhány szót és bár arra kérték a sajtót, hogy a látogatását ne verjék nagy dobra, a fotósok és riporterek egészen a repülőtérről követték Geoff Paynet. Az épületbe végül nem sikerült bejutniuk, miután a feldühödött rajongók útjukat állták.

A látogatás előtt Geoff Payne a Buenos Aires-i hullaházba ment, hogy hivatalosan is azonosítsa a fiát, valamint egyeztessen az illetékessel a fia holttestének hazaszállításáról. Pénteken a brit énekes szülővárosában, Wolverhamptonban is virrasztást tartották.

A sztár egykori párja, az énekes Cherly az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót Payne-ről, aki a képen a közös fiúkkal, Bearrel látható.

Cheryl szerint visszataszító mindaz, ami megjelenik volt partneréről a médiában, miközben az is elég nehéz, hogy neki és fiának is el kell fogadniuk, hogy soha többé nem fogják látni Liam Paynet. Cheryl és Liam Payne 2016. és 2018. között alkottak egy párt.

Részvétét fejezte ki Simon Cowell is a közösségi médiában, aki úgy emlékezett Payne-re, mint vicces, aranyos, figyelmes és tehetséges ember. Cowellnek meghatározó szerepe volt Payne életében, hiszen 2010-es X-faktorban az ő javaslata alapján jött létre a One Direction.

Payne barátnője, Kate Cassidy a nyilatkozatában „angyalomnak” nevezte Liam Payne-t. „Te vagy a mindenem, szeretném, ha tudnád, hogy feltétel nélkül és teljesen szerettelek. Életem végéig szeretni foglak”.

A tisztázatlan körülmények között elhunyt Liam Payne-ről szóló portrénkat itt olvashatja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!