Torghelle Tusup kiütéséről: A képek önmagukért beszélnek

2024. szeptember 24. – 15:51

Másolás

Vágólapra másolva

Torghelle Sándor volt az RTL Reggeli vendége, ahol részletesen mesélt Shane Tusup elleni mérkőzéséről a Sztárbox vasárnapi adásában. Tusup korábban lenagypapázta Torghellét, aki körülbelül egy perc alatt rácáfolt erre, és technikai KO-val ejtette ki a műsorból az amerikai edzőt. Torghelle azt mondta, nem a bosszúvágy hajtotta, habár a lenagypapázás „kellemetlenül érintette, ha poénnak szánta, akkor nem volt poénos, ha másnak szánta, akkor viszont tiszteletlen volt.” Ennek ellenére nem bosszúként fogta fel a meccset, pusztán védekezett.

Tusupról azt mesélte, hogy „normálisan, mint egy mérkőzés után kezet fogtunk, gratuláltunk egymásnak és az edzőknek.” Arról, hogy Tusup szerint szabálytalanságok történtek a mérkőzésen, és a focista ellökte őt, Torghelle annyit mondott, hogy nem tudja, Tusup mire gondol, hiszen

„a képek magukért beszélnek, hogy ütés volt-e, vagy nem volt ütés.”

A mérkőzésről összességében azt mondta, hogy szerinte egy profi bokszmeccsen is történik olyan, ami nem teljesen szabályos, ők pedig nem is profik, így hát benne van a pakliban, hogy nem minden a szabályok szerint történik. Azt gondolja, az ő ütései erősek és pontosak voltak, Tusup pedig rögtön az elején bele is szédült az egyikbe, de azt is hozzáteszi, ha ő kapott volna egy ilyet, „kellemetlenül érintette volna, de hál' istennek adtam, nem pedig kaptam.”

Torghelle egyébként azt mondja, ő ezzel az interjúval lezártnak tekinti a témát, és a jövőbe tekint, készül tovább. A következő negyeddöntőt most vasárnap tartják, itt derül ki, ki lesz Torghelle ellenfele az elődöntőben. A középsúly mezőnyében már elődöntős Törőcsik Dani és Szecsei Valter, vasárnap pedig Király Viktor bokszol majd Herceggel. A Sztárbox korábbi adásairól itt, itt és itt írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!