Befutottak az első képek a Squid Game második évadából

2024. február 2. – 14:56

Másolás

Vágólapra másolva

Még idén érkezik a Squid Game új, második évada, a Netflix pedig már ki is tett egy csokornyi képet a készülő produkcióból.

A sorozatot eredetileg egyévadosra tervezték, de látva a produkció népszerűségét, kritikai és szakmai sikerét (6 Emmy-díjat is nyert a sorozat), a Netflix végül második évadot is rendelt a sorozatból. A folytatásról már 2022-ben döntöttek, de a hollywoodi sztrájk és koronavírus-járvány miatt végül 2024-re tolódott a második évad premierje. A sorozat rendező-írója, Hvang Donghjok két apró részletet már korábban is elárult a folytatásról. Az új epizódokban például visszatérnek majd a Gi-hun és a Front Man néven futó karakterek, továbbá megismerhetjük majd Young-hee, a halálosztó óriásbaba fiú párját is.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik az új évad.

A Netflix az évadok közötti üresjáratot is kihasználta, és bemutatta a Squid Game-ben megismert játék reality változatát. Ebből is lesz majd második évad.

A Netflix továbbra is futószalagon gyártja a tartalmakat, nemsokára érkezik az elég felemásra sikeredett Rebel Moon második része, pár akciófilm válogatott sztárokkal, és egy rakás sorozat folytatása, köztük az új Bridgerton és az Umbrella Academy utolsó évada.

Íme egy kis ízelítő a streamingszolgáltató idei kínálatából (benne egy pár másodpercnyi jelenettel az új Squid Game-ből):

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!