Két új infó a Squid Game második évadáról

2022. június 19. – 08:47

Másolás

Vágólapra másolva

Miután múlt héten hivatalossá vált, hogy lesz második évada a Squid Game című netflixes sorozatnak, a rendező-író Hwang Dong-hyuk elárult két apró részletet a folytatásról – írta a Reuters.

Visszatérnek majd a Gi-hun és a Front Man néven futó karakterek, ami annyira nem meglepő, hiszen a történet szempontjából kulcsszereplőkről beszélünk.

Továbbá megismerhetjük majd Young-hee fiú barátját is, ami azért izgalmas, mert Young-hee egy mozgásérzékelővel rendelkező halálosztó óriásbaba.

Azt továbbra sem tudni, mikor jön ki a második évad, de a napokban az is kiderült, hogy a Netflix még egy valóságshowt is rádob a Squid Game-re.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom