Hivatalossá vált, hogy folytatódik a Squid Game

2022. június 13. – 09:30

Másolás

Vágólapra másolva

Hivatalosan is bejelentette vasárnap a Netflix, hogy folytatódik a nagy sikerű Squid Game (Nyerd meg az életed!) című dél-koreai sorozat. Már korábban is úgy nyilatkozott a Netflix vezérigazgatója, Ted Sarandos, hogy a sorozat mindenképpen folytatódik, szóval a bejelentés maga nem akkora meglepetés, de csak most vált hivatalossá a második évad.

A sorozat rendezője, írója, atyja, Hvang Donghjok eredetileg nem tervezett folytatással, de tavaly novemberben már arról beszélt, hogy részéről mégis tervben van az új évad. Mint mondta, úgy érzi, hogy óriási a nyomás és az érdeklődés, annyira szeretnének az emberek második évadot a sorozatból. Év elején azt mondta, hogy egyelőre az ötletelés, a tervezés fázisánál tart, és nagyon korai még arról beszélni, mikor és hogyan valósulhat majd meg mindez. Azt is elárulta, hogy a főszereplő Li Dzsongdzse biztosan visszatér a folytatásban is.

A Squid Game sikerét jól mutatja, hogy bemutatása első hónapjában rekordnézettséget ért el. A széria 111 milliós nézőszámával megelőzte a steramingszolgáltató korábbi csúcstartó sorozatát, A Bridgerton családot, és ezzel a Netflix eddigi műsorai közül a legjobb indulást produkálta.

A sorozatról itt olvashatják a kritikánkat, a kegyetlensége mögött felsejlő társadalmi problémákról pedig itt írtunk részletesen.

(via CNN)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!