Egy év pihenő után jövőre ismét X-Faktor lesz az RTL-en

2023. november 27. – 11:56

Másolás

Vágólapra másolva

A 2022-es 11. évad után pihenőre küldték az X-Faktort, de 2024-ben újra ez a tehetségkutató lesz látható az RTL-en a The Voice helyett – derül ki a csatorna közleményéből.

Az RTL döntését a vasárnapi esti Sztárboxban – amiről itt írtunk – ismertette Szujó Zoltán. Hozzátette: aki úgy érzi, hogy a 12. évadra jelentkezne, az már meg is teheti. Az előző 11 évad győztesei közül néhányan eltűntek, de vannak, akik máig aktívak. Ha esetleg nem emlékezne a tehetségkutató győzteseire, itt vannak időrendi sorrendben: Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbi, Ricco & Claudia, USNK, Ruszó Tibor, Alee, Solyom Bernadett.

Az RTL idén februárban jelentette be, hogy egy hosszabb időszak után ismét szünetre küldi az X-Faktort. A tehetségkutatót pihenőidejére egy másik énekes műsor váltotta: szeptemberben elindult a The Voice Magyarország, melynek Curtis, Miklósa Erika, Trokán Nóra és Manuel voltak a zsűrijei. A csatornának a The Voice-szal nem sikerült előznie a konkurens TV2-n futó, Orbán TikTokján is promózott Sztárban sztár leszek című műsort. Az első hetében jól szerepelt a The Voice, de szeptemberben a TV2 néhol kiemelkedő számokat hozó show-ja már minden egyes alkalommal előzte a kiemelt célcsoportban.

Az RTL-en idén először látható műsort a Radioheadet és Carson Comát is előadó Szakács Erika nyerte. 200 fős stáb, 18 kamera, időre tapsoló közönség – a tehetségkutató forgatásáról itt írtunk, az első adásról pedig itt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!