Köszönöm – írta a budapesti stábjának Johnny Depp

2023. november 9. – 18:57

Másolás

Vágólapra másolva

Instagramján köszönte meg Johnny Depp a „Modi családnak”, azaz az itt készülő, Modiglianiról szóló filmje stábjának a munkát, és a köszönést szó szerint kell érteni, Depp ugyanis magyarul írta le a szót.

Depp – aki a film rendezője – arra kérte a stábot, hogy fogadják az ő „örök csodálatát, elismerését és szeretetét” feléjük. A Modiban Riccardo Scamarcio alakítja Modiglianit, aki a rendőrség elől bujkál az első világháború alatti Párizsban, és többek között összehozza a sors egy olyan műgyűjtővel, akit Al Pacino alakít. Pacino és Depp együtt játszottak a Fedőneve: Donnie Brasco című gengszterfilmben a kilencvenes években.

A Modi című film forgatása a gyártócég Instagramja szerint öt napja befejeződött. A párizsi jeleneteket Budapesten forgatták, többek között a Károlyi-kertnél is.

Depp az Amber Heard elleni perének lezárulta óta folyamatosan dolgozik. A magyar mozik is bemutatták a Jeanne Du Barry – A szerető című kosztümös filmet, amiben XV. Lajost alakította, franciául, illetve Magyarországon készült vele egy reklámfilm a Karlovy Vary-i filmfesztiválhoz, nagy valószínűséggel ekkoriban történhetett meg vele, hogy nem jutott be egy budapesti étterembe.

A magyar közönség meg őt nem tudta megnézni idén a Papp László Sportarénában, mert zenekara, a Hollywood Vampires lemondta a koncertjét.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!