Johnny Depp beszerencsétlenkedte magát egy gitártokkal a Gellért Szállóba

2023. június 30. – 20:09

Másolás

Vágólapra másolva

A Karlovy Vary-i fesztiválon nagy hagyománya van annak, hogy kisfilmeket készítenek azokkal a színészekkel, rendezőkkel, akik megkapták a filmfesztivál életműdíját, a Kristályglóbuszt. Johnny Deppnek még nincs ilyen díja, de mivel nagyon meleg fogadtatásban részesítette őt két éve a cseh közönség, a zűrös életű amerikai színész elkötelezte magát a fesztivállal. Depp nagyon szoros időbeosztással dolgozott az elmúlt hetekben, ezért Budapesten, a Gellért Szállóban forgattak vele.

Depp előbb a Gellért téren sétál, majd egy gitártokot hozva beszerencsétlenkedik a Gellért Szálló lobbijába, ahol interjút készítenek vele, végül a tokból előkerül a Kristályglóbusz is, amire barkácsmódszerrel került rá Depp neve.

A szkeccset rendező Ivan Zachariáš azt mondta a Hollywoodreporternek, hogy Depp ötlete volt, hogy improvizáljanak, és ő belement ebbe. A forgatás két és fél órán át tartott, de Depp állítólag annyira jól érezte magát, hogy alig akart elindulni, és még sokáig beszélgetett a stábbal.

A nemrég 60 éves születésnapját ünneplő színészről ebben a cikkünkben írtuk meg, hogyan maradt a botrányok között lavírozó Depp a felszínen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!