Lemondta budapesti koncertjét Johnny Depp és Alice Cooper zenekara, a Hollywood Vampires

2023. július 18. – 19:41

Másolás

Vágólapra másolva

„Előre nem látható körülmények miatt a Vampires lemondja a ma esti budapesti koncertjét” – írta ki a Hollywood Vampires kedden este a Facebook-oldalán. Johnny Depp Alice Cooperrel és Joe Perryvel kedden este lépett volna fel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert előtt nem sokkal mondta le a zenekar a koncertet, azt nem közölték, hogy miért.

Fotó: Todd Nakamin
Fotó: Todd Nakamin

Facebook-oldalukon bocsánatot kértek mindenkitől, és azt írták: az összes jegy árát visszatérítik. „Szeretjük és értékeljük az összes rajongót, aki közelről vagy távolról utazott, hogy lásson minket, és ezt most igazán sajnáljuk.”

A Hollywood Vampires halloweenre időzítve, október 31-én jelentette be 2023-as turnéjának állomásait. A csupa ikonikus sztárból és rocklegendából álló együttes a yorkshire-i tengerparton nyitotta meg turnéját július 5-én. A turnét eredetileg 2020-ra tervezték, ez azonban a járvány miatt elmaradt. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak, olyanoknak, mint a The Who, a Led Zeppelin, David Bowie vagy a Motörhead.

A The Doors, a Love, az AC/DC klasszikus szerzeményeit, valamint természetesen Alice és az Aerosmith slágereit eljátszó Hollywood Vampirest 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában. A zenekar eltökélt célja a saját számaik mellett, hogy a klasszikusok eljátszásával „olyanokat elevenítsenek meg újra, akik sajnos túl fiatalon haltak meg”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!