Budapestre jön koncertezni Johnny Depp és Alice Cooper zenekara

2022. október 31. – 11:25

Másolás

Vágólapra másolva

Budapestre érkezik 2023-ban a Hollywood Vampires, Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen közös zenekara. Az együttes július 18-án lép majd fel a Sportanérában.

A Hollywood Vampires halloweenre időzítve, október 31-én jelentette be 2023-as turnéjának állomásait. A csupa ikonikus sztárokból és rocklegendákból álló együttes a yorkshire-i tengerparton nyitja meg turnéját július 5-én. A turnét eredetileg 2020-ra tervezték, ez azonban a járvány miatt elmaradt.

Fotó: Todd Nakamin
Fotó: Todd Nakamin

A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak, olyanoknak, mint a The Who, a Led Zeppelin, David Bowie vagy a Motörhead. A turnékoncerten legutolsó albumuk, a Rise számait is előadják majd.

A The Doors, a Love, az AC/DC klasszikus szerzeményeit, valamint természetesen Alice és Aerosmith slágereit eljátszó Hollywood Vampirest 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában. A zenekar eltökélt célja a saját számaik mellett, hogy a klasszikusok eljátszásával „olyanokat elevenítsenek meg újra, akik sajnos túl fiatalon haltak meg”.

A turnéhoz vendégként csatlakoznak a dél-afrikai Seether rockerek is, akik több mint két évtizede játszanak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!