Johnny Depp a pesti Palotanegyed tapasbárjában akart vacsorázni, de nem kapott asztalt

2023. április 25. – 09:07

Másolás

Vágólapra másolva

Egy budapesti spanyol étteremben akart vacsorázni a hétvégén Johnny Depp, A Karib-tenger kalózai amerikai színésze, de a tapasbárban rendezvény miatt nem volt hely, ezért nem tudták őt leültetni.

A pesti Palotanegyedben található spanyol tapasbár, az Arquitecto Pitpit hétfőn posztolta a Facebook-oldalán, hogy az amerikai sztár náluk járt, de egy esküvő miatt nem tudtak neki szabad asztalt adni. Egy fotóra azért megkérték Deppet, ő az ott a kép közepén szakadt, foltos farmerben, kockás ingben, napszemüvegben:

Az étterem ebben a posztban azt is elárulta, hogy a múlt héten Benedict Cumberbatch, a Doctor Strange sztárja is náluk vacsorázott. A Telexen is írtunk arról, hogy Cumberbatch az Operába is beugrott megnézni egy balettet, és annyira tetszett neki a produkció, hogy állva tapsolta meg a táncművészeket.

Johnny Depp egyébként 2020 óta nem szerepelt filmben, de idén az ő visszatérésével indul a cannes-i filmfesztivál, a Jeanne du Barry című film az első nagyobb szabású projektje a nagy figyelmet kapó pere óta, amiben egykori élettársát, Amber Heardöt becsületsértéssel vádolta, amiért a színészt családon belüli erőszakkal vádolta a megnevezése nélkül. A pert Heard elvesztette, Deppnek több millió dolláros kártérítést ítélt a bíróság. A perről itt írtunk bővebben.

Depp az utóbbi években egyébként nem csak pereskedik, a zenei karrierjére is koncentrál. Itt írtunk arról, hogy júliusban a Sportarénában lép majd fel a Hollywood Vampires, ami Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen közös zenekara.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!