Novák Katalin tanácsadója is ott lesz a TV2 topmodelles realityjének zsűrijében

2023. október 26. – 16:55

Másolás

Vágólapra másolva

Az RTL Magyarország bejelentései mellett a TV2 Csoport is elárulta, 2024-ben milyen műsorok érkeznek a csatornáikra. Kiderült például, hogy húsz év után újra előhozzák a Temptation Island reality formátumát: az itthon Kísértés néven futó társkereső műsort Thaiföldön forgatják, a produkciót 2024-ben mutatja be a TV2.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója emellett azt is bejelentette a Big Picture konferencián, hogy jövőre a Next Topmodel Hungary című műsort is elindítják. Az amerikai formátumra épülő (America's Next Top Model) produkció műsorvezetője Ördög Nóra lesz, a versenyzőket pedig négytagú zsűri fogja értékelni. A zsűri tagja lesz például Axente Vanessa modell és a korábban az RTL-es Cápák közöttben szereplő, Novák Katalinnak a női egyenjogúságról tanácsokat adó vállalkozó, Tomán Szabina. Mellettük tagja lesz a zsűrinek még Tombor Zoltán divatfotós és Merő Péter divattervező is.

Levetítették az eseményen a 10,5 milliárd forintos állami támogatásból készülő, koprodukcióban készülő Hunyadi-sorozat, a Rise of the Raven címen futó sorozat trailerét is, amit az eddigi információk alapján 2024 őszén mutat be a TV2. A tízrészes sorozatot Bán Mór regényei ihlették, 2022 júliusában kezdték el forgatni több mint 600 magyar és külföldi színésszel és kaszkadőrrel. A Hunyadi-sorozat kiemelt projektnek számít itthon a tízmilliárd forint feletti állami támogatásával, de arról nem tudni, hogy pontosan mekkora is a költségvetése a nemzetközi koprodukcióban készülő sorozatnak.

Arról már Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója beszélt a konferencián, hogy a médiacég megújítja a Tények, a Tények Plusz és az egész cégcsoport arculatát november elsejétől.

A TV2 Kids gyerekcsatorna pedig a jövőben teljesen reklámmentes lesz. Stanchev szerint ezzel az amúgy telített gyerekcsatorna-piacon (az RTL például decemberben indít gyerekcsatornát Kölyökklub néven) a TV2 Kids a hirdetések mellőzésével fog kitűnni versenytársai közül.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!