Azahriah: Közel a tripla telt ház

2023. október 17. – 21:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Azahriah kedd este posztolt arról, hogy közel a tripla telt ház, a poszt mellé járó fotón pedig áthúzta a „dupla” feliratot a plakáton, így az olvasható most már rajta, hogy „tripla sold out.”

A zenész oldala mindig egy ilyen fotóval és ilyen képaláírással jelentette be azt, hogy annyi jegy elfogyott egy adott koncertre, hogy meghirdetnek még egyet.

Most a bejelentéssel együtt nem járt új dátum, de minden jel arra mutat, hogy 2024 májusában három egymást követő nap is telt házas koncertet fog adni Azahriah a Puskás Arénában.

Azahriah első, május 25-i koncertjére pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért meghirdettek egy második alkalmat, május 26-ra. Péntek délutánra százfős tömeg gyűlt össze a budapesti Broadway Jegyiroda előtt, miután délelőtt megindult a jegyértékesítés.

Azahriah menedzsere korábban a Telexnek azt nyilatkozta, nagyobb a jegyekért a roham a második Puskás-koncertért, mint az elsőért. Azt akkor nem tartotta valószínűnek, hogy egy harmadik koncertet is meghirdessenek.

Most ez a május 24-i koncert lett majdnem telt házas. Erre kedden lehetett jegyeket venni, Azahriah maga is ellátogatott a jegyirodába. A napról készült videónkat itt lehet megnézni:

De ki az az Azahriah?

A 2020-as évek legfelkapottabb magyar popsztárja Azahriah, vagyis a mindössze 21 éves Baukó Attila. A legtöbben még Paul Streetként ismerték YouTube-on, ahol pár év alatt az egyik legismertebb vloggerré vált, jelenleg több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira. Ezzel párhuzamosan kezdte el építgetni a zenei karrierjét, ami egy igazi Z generációs sikersztori: a legeslegelső koncertjére 2021-ben rögtön ezerötszázan voltak kíváncsiak az akkor frissen megnyíló Monyolandben, idén márciusban pedig már a Papp László Arénában adott telt házas koncertet. Sokan mégis a tavaly nyári, nagy sajtóvisszhangot kiváltó botránya miatt kezdték el megismerni. Azahriah májusban volt az After Podcast vendége.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!