„Este hatig nyitva van, csak összejön” – százak állnak sorba, hogy jegyet vegyenek Azahriah második koncertjére

2023. október 13. – 15:03

„Este hatig nyitva van, csak összejön” – százak állnak sorba, hogy jegyet vegyenek Azahriah második koncertjére
Hosszú sor áll az V. kerületi Broadway jegyiroda előtt péntek délután – Fotó: Nagy Bálint / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Százfős tömeg gyűlt össze a budapesti Broadway Jegyiroda előtt az Akácfa utcában, miután péntek délelőtt megindult a jegyértékesítés Azahriah május 26-i koncertjére a Puskás Arénába, írja a Blikk.hu.

A zenész első, május 25-i koncertjére pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, kevesebb mint 12 óra alatt több, mint 40 ezer jegy kelt el. A nagy érdeklődés miatt azonban folyamatosan akadozott az online jegyrendszer. Ezért is indulhattak meg most többen, hogy személyesen vásárolják meg a jegyüket.

A jegyiroda nem sokkal a jegyértékesítés kezdete után Facebook-oldalára kiírta, hogy „a jegyrendszer túlterhelése miatt műszaki hiba lépett fel”, kérik a rajongók türelmét, míg újraindítják a rendszert. Azt írják, a rajongók addig személyesen tudnak koncertbelépőt venni.

„Este hatig nyitva van, csak összejön”

– mondta az egyik sorban álló a Telex munkatársának, aki szerint körülbelül 50 méteres sor állhat. Az emberek éppen csak nem lógnak rá a zebrára a Király utca végén. Mint megtudtuk, a rajongók közül van, aki már négy órája vár arra, hogy bejusson az irodába, ahol egy biztonsági őr igazgatja az embereket, és ügyel arra, hogy ne legyenek bent túl sokan egyszerre.

Fotó: Nagy Bálint / Telex
Fotó: Nagy Bálint / Telex

Azahriah menedzsere korábban a Telexnek azt nyilatkozta, nagyobb a jegyekért a roham a második Puskás-koncertért, mint az elsőért. Azt azonban nem tartja valószínűleg, hogy egy harmadik koncertet is meghirdessenek.

Azahriah lesz az első magyar előadó, aki fellép a felújított Puskásban, és most ő lett az is, aki hazai zenészként először és a leggyorsabban telt házat csinált a stadionban. De ki is az Azariah? A 2020-as évek legfelkapottabb magyar popsztárja Azahriah, vagyis a mindössze 21 éves Baukó Attila. A legtöbben még Paul Streetként ismerték YouTube-on, ahol pár év alatt az egyik legismertebb vloggerré vált, jelenleg több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira. Ezzel párhuzamosan kezdte el építgetni a zenei karrierjét, ami egy igazi Z generációs sikersztori: a legeslegelső koncertjére 2021-ben rögtön ezerötszázan voltak kíváncsiak az akkor frissen megnyíló Monyolandben, idén márciusban pedig már a Papp László Arénában adott telt házas koncertet. Sokan mégis a tavaly nyári, nagy sajtóvisszhangot kiváltó botránya miatt kezdték el megismerni. Azahriah májusban volt az After Podcast vendége.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!