Henry Cavill nem lesz többet Superman

2022. december 15. – 09:42

frissítve

Henry Cavill nem lesz többet Superman
Forrás: Warner Bros

Másolás

Vágólapra másolva

Nem tér vissza Supermanként (és Clark Kentként) Henry Cavill – ezt maga a színész írta ki az Instagramjára.

Cavill találkozott James Gunn-nal és Peter Safrannal, azaz a DC filmuniverzum két új fejesével, akik közölték vele a hírt, hogy miután októberben bejelentette, hogy visszatér a szuperhősként, nincsen már szükség rá.A döntés azért különösen érdekes, mert a nemrég bemutatott Black Adamban is felbukkant Cavill Supermanként, és októberben ő maga jelentette be – ahogy a posztjában írja, a stúdió kérésére –, hogy megint magára veszi az S-betűt.

Cavill a 2013-as Az acélember óta alakított a szuperhőst. Közben a Netflix Vaják-sorozatában is főszerepet kapott, feltehetőleg a szuperhősös visszatérése miatt azonban onnan vissza kellett lépnie, a helyét Liam Hemsworth veszi át a negyedik évadtól.

Cavill azt írja a posztjában, hogy nem a legkönnyebb bejelentenie a hírt, de ilyen az élet, hogy történnek hasonló őrségváltások.

James Gunn – aki többek között a Galaxis őrzői Marvel-trilógia írója-rendezője is, és jelenleg a DC megosztott ura – közben bejelentette, hogy egy új Superman-filmen dolgozik, ami a szuperhős fiatalkorában játszódna. Gunn azt is megírta Twitteren, hogy nagyon izgatott az új DC-filmek miatt, amikről majd 2023 elején tud többet bejelenteni. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Gunn és Safran meg fogják bolygatni a készülő DC-filmeket, a legfrissebb információ az, hogy jelenlegi formájában nem készül el a Wonder Woman harmadik része.

A DC-univerzumba tartoznak a Zack Snyder-féle szuperhősfilmek, az Öngyilkos osztag, az Aquaman, és a nagyon sok problémával terhelt Villám is, ami Ezra Miller ámokfutása ellenére jövőre mozikba fog kerülni. A cégnél többször is volt vezetőváltás az utóbbi években, Gunn és Safran nevét októberben jelentették be hivatalosan.

(Hollywood Reporter)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!