A magyar mémember az Újpalotán megjelent titokzatos fémoszloppal pózolt

2020. december 13. – 17:19

Másolás

Vágólapra másolva

Arató András nyugdíjas villamosmérnök, akit az interneten Hide the Pain Haroldként lett világhírű, miután egyszer modellt állt néhány stock-fotóhoz, amelyekből aztán megszületett a fájdalmát nem túl meggyőző mosollyal palástolni próbáló emberről szóló megannyi mém. Miután azzal szembesült, hogy az egész világ a fotóin nevet, úgy döntött, a helyzet élére állt, reklámszerepeket és nyilvános szerepléseket is vállalt és most már maga építi tudatosan, a sajátjaként Hide the Pain Harold online imidzsét.

A hivatalos Facebook-oldalára vasárnap délután például arról töltött fel képet, hogy a világ több pontja után Magyaroszágon is megjelent egy titokzatos fém izé.

A furcsa monolit először az Egyesült Államokban bukkant fel, Utah államban, a sivatagban, aztán eltűnt. Ezt követte egy másik Kaliforniában, amit csakhamar egy csapat férfi távolított el, miközben a beszámolók szerint többek közt azt kántálták: „Jézus Krisztus a király”. és hogy „nem akarunk illegális idegeneket Mexikóból, sem az űrből!”

A monolit aztán megérkezett Európába: Romániában és Belgiumban is találtak már hasonlót. Az Újpalotán pénteken megjelent fémoszlop, amellyel Hide the Pain Harold is fotózkodott egyébként nem tömör, hanem fémvázra szegecselt lemez – állította a Telex egyik olvasója, miután közelről is megvizsgálta azt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki rakosgatja ki a fura fémoszlopokat a világ különböző pontjaira. A legvalószínűbb feltételezés eddig, hogy egy új-mexikói művészcsoporttól származhattak az első titokzatos fémoszlopok.

>> A Telex legfrissebb híreit itt találja. <<

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!