A Hócipő Orbán nadrágigazításaiból készített válogatással üzent a TV2-nek

2024. október 24. – 15:58

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a Hócipő legújabb száma, melynek címlapján Orbán Viktor parlamenti nadrágigazításait gyűjtötte csokorba a „szatirikus kéthetilap”.

„Bagoly mondja verébnek” – szól az üzenet, és a jobb sarokban külön jelzik, hogy a képsorozatot a Magyar Péter emlékezetes péniszigazításáról anyagot készítő TV2-nek küldik („A TV2-nek üdvözlettel”).

A Tények péniszigazítós riportja szövevényes utat járt be az október 10-ei adásba kerülése óta: először leszedték az adást, aztán módosítva visszatöltötték, majd kivágták „a sokat látott szakértő” bemutatását a Magyar Péter péniszéről szóló Tények-riportból, aztán azt is törölték.

Magyar Péter „micsodájára” aztán Bayer Zsolttól a Megafonon és a kormánysajtó nagy részén át egészen Deutsch Tamásig mindenki rábukott, aki számít, a hullámot pedig maga Magyar Péter is meglovagolta, aki különböző fallikus szimbólumok – például banán – emlegetésével kampányolt tovább.

A Hócipő egyébként némileg lecsúszott a péniszháború tetőzéséről és későn szálltak be a buliba: az RTL híradósai már október 11-én este jót élcelődtek a Tények riportján.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!