Tökéletes kép készült a vigyorgó Magyar Péterről és a magába süppedt Dömötör Csabáról Strasbourgban

2024. október 7. – 21:36

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar Péter nem tud leállni. Most éppen Strasbourgból posztol folyamatosan, ahol megjelent új munkahelyén az árvíz és egyéb fontos feladatai miatti kihagyás után. Az ülésteremben hozzá meglehetősen közel landolt Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda korábbi parlamenti államtitkára. Dömötör a fideszes Győrffy Balázs helyére került, akinek le kellett mondania mandátumáról, miután részegen bántalmazott egy nőt. A feszkós helyzet feszkós képet is szült, már legalábbis ami Dömötör Csabát illeti, mert Magyar Péter láthatóan elég virgonc kedvében van.

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala
Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Magyar Péter ezt a szituációt röviden és velősen úgy foglalta össze közleményében, hogy „mától a nőverő Győrffy Balázs helyett az orbáni-goebbelsi propaganda kipróbált harcosa, Rogán Antal hadsegédje, Dömötör Csaba képviseli a Fideszt az Európai Parlament Mezőgazdasági Bizottságában”. Magyar a Facebookon azt is írta, hogy felszólalásában (itt 19:58-tól) minderről fel is világosította a jelenlévő EP-képviselőket. (Az ülésen Nagy János agrárminiszter mutatta be az EU Tanácsának magyar elnökségi programját.)

Hogy mi van Dömötör Csaba arcán? Azt senki sem tudhatja. A „francnak kellett nekem idejönnöm”-ön kívül azért talán neki is átfuthatott az agyán, hogy aki a közelében vigyorog, arra is várhatnak még kellemetlen percek a rendőrségen egy bizonyos Dunába dobott telefon miatt, már ha az illető lemond a mentelmi jogáról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!